ajaxLoader

Puvun Housut

MEKOHOUSUT MIESTEN

Osta uutuuksia laajasta valikoimasta miesten mekkohousuja ja pukuhousuja. Saatavana useissa väreissä ja useissa istuvuusmalleissa, mukaan lukien erittäin ohut, ohut, klassinen ja rento. Nappaa uusi, paranneltu 1MX-paitamme ja olet valmis. Yhdistä vain suosikkikonjakkisi oxfordien ja ohuiden laivastonsinisten mekkohousujen kanssa. Pidetäänkö se rento lenkkareissa? Ota pari khakia!

Kuinka varmistaa, että pukuhousut sopivat?

Oikein istuvien mekkohousujen löytäminen voi joskus olla haaste, mutta tässä on muutamia vinkkejä asioiden helpottamiseksi.

1. Etsi pari, joka istuu mukavasti ilman vetämistä tai nippuamista.

2. Helman tulee olla jalan yläosassa pienellä katkolla.

3. Housuissa tulee olla puhdas linja vyötäröltä selkään.

Ovatko khakihousut mekkohousut?

Khakihousut ovat vaaleanruskeita, ja niitä löytyy yleensä arkihousuista, kuten chinoista. Voit pukea ne yhdistämällä ne nappipaidaan, bleiseriin tai mukavaan puseroon. Jos kaipaat jotain hieman ammattimaisempaa, kokeile khakin värisiä puuvillapukuhousujamme tai khakin värisiä villa-pellavapukuhousuja!

Ovatko housut ja housut sama asia?

Kyllä ja ei. Jos tarvitset vain mukavat housut nappipaidaasi, ne ovat käytännössä vaihdettavissa! Housut ovat tyypillisesti laskostettuja tai tasaetuisia housuja, jotka eivät muuten kuulu pukuun. Mekkohousut sopivat yleensä pukujen tai bleiserien kanssa. Jos olet epävarma, muista, että housut ovat yleensä rentoa liikettä, kun taas mekkohousut ovat bisnesmuotoisia.