ajaxLoader

Solmiot

SOLMIOT MIESTEN

Täydennä puolimuodollista tai muodollista ilmettäsi valikoimalla PukuMuoti:n miesten solmiovalikoimasta. Klassisen ulkonäön ja trendikkäiden tyylien ansiosta PukuMuoti tarjoaa kaikki etsimäsi miesten solmiot. Tutustu klassisiin kuvioihin ja väreihin sekä modernimpiin malleihin, jotka sopivat täydellisesti tyylitajusi esittelemiseen kokouksissa, häissä ja muissa erityisissä tapahtumissa. Löydä kiinteät solmiot, ruudullinen, paisley ja vielä enemmän humoristisia vaihtoehtoja, joissa on suosikkihahmoja tai -harrastuksia.

Miesten solmiot

Miesten mekkosolmiot sopivat ajattomaan ilmeeseen. Kulje päiväsi läpi luottavaisin mielin, tietäen, että näytät paikallaan areenalla riippumatta. Miesten solmiot ovat kotona melkein missä tahansa kokoushuoneesta ruokailuun. Lisäksi laaja valikoima miesten solmioita tarkoittaa, että löydät varmasti persoonallisuuteesi sopivan kuvion ja värin. Löydät kaikkea rohkean värisistä epäsymmetrisillä kuvioinnilla varustetuista solmioista konservatiivisempiin, yksivärisiin solmioihin. Tee valintasi ja näytä persoonallisuutesi.

Laihat solmiot

Ota kaikki irti yhdestä jännittävimmistä muotitrendeistä, miesten solmioista. Ohut solmiot sopivat hyvin miehille, joilla on kapeampi vartalo. Perinteisemmät mekkosolmiot voivat näyttää liian leveiltä hoikkalla miehellä, kun taas laihat solmiot ovat yleensä hieman oikeasuhteisempia. Myös ohuet solmiot sopivat hyvin vähemmän muodollisiin ympäristöihin. Vaikka laihat solmiot ovat täysin hyväksyttäviä toimistossa, ne viihtyvät todella yöelämässä. Vaihda kolmiosaisista suosikkifarkkuisi, ja olet valmis tapaamaan ystäviäsi viettämään iltaa, jota et pian unohda.

Rusetit

Rusetit ovat ehdottoman välttämättömiä muodollisemmissa, musta solmio valinnaisissa tapahtumissa. Tämä on melko sanomattakin selvää. Mutta se ei ole vielä kaikki, vaan rusetit. Rusetit ovat nousseet näkyvyyteen muutaman viime vuoden aikana, ja niitä on yleensä pidetty näppäränä ja rohkeana. Älä siis rajoita itseäsi häihin tai tanssiaisiin. Voit kokeilla rusetteja myös puolimuodollisissa tilanteissa, kuten työasuissa. Jotkut ihmiset menevät jopa niin pitkälle, että he tekevät siitä osan tavallista ulkoasuaan!

Yksi helpoimmista tavoista ostaa miesten solmioita on aloittaa siitä, millaista mallia etsit. Kiinteät aineet ovat usein perustana klassiselle ulkoasulle, ja ne sopivat erinomaisesti myös treffeille. Anna kumppanisi iltapuvun todella loistaa samalla kun korostat sen väriä. Raidat tarjoavat ilmeen, joka palaa toisen maailmansodan jälkeiseen miesten muotiin, mutta tuntuu edelleen nykyaikaiselta. Ruudulliset solmiot antavat ulkoasullesi uuden kerroksen syvyyttä ja väriä, mutta ovat silti hieman hillitty. Kukkaset solmiot ovat tulleet paluun, ja ne ovat loistava tapa lisätä ilmavuutta kevään tai kesän asuun.