ajaxLoader

Bleiserit

MIESTEN DESIGNERIBLASEERIT

Miesten bleiserit täydentävät ilmettä, korostavat asua ja lisäävät ylimääräistä lämpöä kylmänä päivänä. Ja käytätpä niitä farkkujen ja huivin kanssa, toimistoon yhteensopivien housujen kanssa tai erikoistapahtumaan, miesten takit ja bleiserit ovat aina hyvä idea. Koko kokoelmastamme löydät tyylejä elämäsi jokaiselle osa-alueelle - joten on helppo valita takki (tai muutama), joita voit yhdistellä suosikkikappaleihisi ja luoda ilmeen, joka on todella omasi.

Rennot miesten bleiserit. Täydelliset päivät toimistossa, illanviettoon ja hillitty ulkonäkö, yksiriviset bleiserit tai urheilutakit ovat useimpien miesten suosikkiasuja. Kaikessa kevyestä pellavasta villaan, kankaasta puuvillaan, ne näyttävät yhtä tyylikkäiltä farkkujen ja hupparin kanssa kuin housujen ja napitettavan paidan kanssa.

Miesten kaksiriviset bleiserit. Toisin kuin useimmat rennot miesten bleiserit, kaksiriviset mallit ovat bisnestä. Nämä miesten bleiserit luovat leveämmistä olkapäistä ja V-muotoisesta vartalosta illuusion nappien sijoittelun ansiosta näyttävillä vaakasuorilla linjoilla, jotka näyttävät vahvalta alusta loppuun.

Illallistakit. Nämä tyylikkäät miesten bleiserit erottuvat smokkia rennommin, ja ne erottuvat toisistaan ​​erillisinä kappaleina. Perinteisesti niitä myydään ilman yhteensopivia housuja, ja ne on tarkoitettu yhdistettäviksi suosikkihousuihisi, mikä mahdollistaa oman ainutlaatuisen ilmeen iltavaatteistasi.

Miesten smokit. Klassiset ja perinteiset tai rohkeat ja odottamattomat smokit edustavat miesten juhlapukeutumisen huippua.